Hej Anne-Sophie.

Jeg står i den situation at jeg skal til at have farvet hår igen, på grund af ret meget udvoksning.
Jeg har for ca 4 måneder siden fået farvet mit hår, fra helt mørkt til “min egen hårfarve” med lyse striber.

Jeg fik lavet striberne i sølvpapir hos en professionel frisør. Der skete dog det under farvningen, at mit hår simpelthen begyndte at ryge enormt nede fra nakken af, så en del af mit inderste hår faldt af (ætsede/brændte). jeg ved ikke om der kan være sket en kemisk reaktion af en slags.

Det var meningen at jeg ville have lyst hår på det tidspunkt, men nu tør jeg bare ikke farve det mere lyst i denne omgang, så mit spørgsmål er

Er det dumt at farve det mørkt igen nu?

Jeg er sådan en type person, som vil have at der hele tiden skal ske noget nyt med mit hår, selvom jeg godt ved det ikke er sundt for håret.

Har du evt. nogle forslag til en lidt mere “vild” hårfarve/flere farver, uden det bliver for meget, når man har et finere arbejde? 🙂

Håber på lidt hjælp og respons.

Mathilde

Kære Mathilde.
Det lyder til dit hår har fået for meget kemi.
Så stop hellere med kemi nu inden det falder af, det ødelægger i værste fald også dine hårsække så dit hår bliver tyndere og mere porøst.
Hvis du farver mere på det nu skal du nøjes med naturfarver eller skylninger/toninger der ligger uden på håret, så det vil være mørkt eller rødt.

Når alt det gamle hår en dag er klippet af kan du forsøge igen hvis du tør.

Jeg vil anbefale dig at lege med vilde farver i Elumen farver der ligger uden på håret og stoppe med at gå fra lys til mørk og lys igen, det ødelægger for meget.
mvh Anne-Sophie
Zenz