Hej ekspert!Jeg har brug for dit råd. Jeg er naturligt meget mørkhåret og har i mange år regelmæssigt farvet mit hår da jeg desværre har arvet tendens til mange grå hår. For et års tid siden begyndte jeg at eksperimentere med at blege det lysere, og har nu helt blond hår (med noget udvoksning). Dilemmaet er at jeg er gravid – og derfor skulle holde mig fra alt farvning – i teorien.

Men kan jeg benytte noget skyllefarve, og gerne ende med en karamelfarve? Altså kan man gå forholdsvist skånsomt fra lyst afbleget hår, til en lun karamelfarve? Så vidt jeg har forstået er der intet farve der ligefrem gavner, men en skyllefarve skulle være mildere.

Jeg har vedhæftet et par billeder, et af Pixie Geldorf som jeg deler nuværende hårfarve med, og et af Frk. J.Lo med hårfarven I wish I had.

Mange tak,

Patricia

WonderBox - skønhedsabonnement
hej Patricia!!

Det er rigtigt at der bliver rådet til at man ikke farver håret når man er gravid.

Men mulighederne er der dog alligevel.

1: man kan få lavet refl da det ikke kommer i berøring med huden.

2: man kan fv håret med plantefarver. (salon behandling.)Så man derved kan holde ud at kigge på sig selv.;)

Vi har i " af vores saloner den ekstra mulighed at vi farver med mere grønne produkter,hvor de såkaldte homonforstyrrende stoffer ikke er i indholdet.Så lidt muligheder er der, håber det har givet dog lidt svar på dine spørgsmål.mvh klippestuen Lotte
WonderBox - skønhedsabonnement