Hej Jesper,
Jeg skriver, da jeg godt kunne bruge et godt råd!

Jeg har længe haft afbleget mit hår, dog kun som striber, så det så “naturligt” lysere ud, end min normale mørke leverpostej. Og jeg var rigtig glad for det.

Jeg havde så en uheldig oplevelse hos en frisør, som valgte at lægge en mørkere bundfarve i, og derefter farve lyse striber… Dette endte i et gulligt resultat, som er prøvet at blevet rettet op, og er nu næsten hvidt.

Jeg vil derfor høre, om det er muligt, at man kan lægge nogle mørkere striber i, så det ikke fremstår så hvidt og så overgangen fra min udgroning til den afbleget farve bliver mindre markant?

Jeg har vedhæftet to billeder af min nuværende hårfarve og et af min ældre hårfarve, som jeg havde inden der var en afblegning som fejlede. Jeg ønsker at komme tilbage til den jeg havde før, så vidt det er muligt!

Tusind tak for opmærksomheden

Mvh
Sabine Pedersen

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Sabine,

Jeg vil foreslå dig at du som udgangspunkt påænker at få klippet langt det meste af længden, til et flot page agtigt resultat. På dette grundlag vil flere farvemuligheder dukke op. Jeg ville anbefale at du får lagt fine striber "lyse" i din bund samtidigt med nogle dybere striber "dog ikke mørke" men beige agtige.
Evt efter tone det over i en nuance der dæmper det gulige...Det er vigtigt at dette kun er en gloss agtig tonings farve og IKKE er fulddækkende.

Find en frisør du har tillid til...no homework ;)

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter