Mit spørgsmål er j har fået farvet mit hår med striber som j altid gør , ihvertfald hver 2 mdr får j ordnet bunden. Har langt hår så j nøjes m a få lagt i toppen. Skiftevis karamel og afblejning . Her sidste gang da j får lavet knækker alle de lyse da frisøren gennemreder håret efter vask . Jeg ligner en idiot . Sidder hver gang m Varme på ihvertfald i 2 timer minimum . Skal lige sige j r indisk med normalt sort hår så får det ikke skal blive orange får det en strid behandling hver gang resultatet plejer at blive flot . Men denne gang er det simpelthen knækket a kun de lyse . De sad i børsten allesammen . Er det eneste j kan gøre at vente til det vokser ned og hvad vil du anbefale ift farvning . J er en dem der blev tidligt grå så ikk a farve er ikke rigtig en mulighed og med lyse striber skjuler det de stål grå hår ret godt . Men j tør sgu da ikk hun skal lægge striber igen om 2 mdr når det er tid igen. Og er det hårets måde a sige STOP DIG SELV . Eller gør hun det forkert . Synes j hører hun siger 10,5 til pigen der skal blande farven. Er rigtig ked a det . Har 6 totter lige i skilningen der er står op på i et hår det går ned til midten a ryggen.

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej der,
At du sidder i 2 timer lyder fuldstændig vanvittigt og at du oven i købet sidder med varme på er " out of this World ". Er du sikker på det er en faglært frisør, eller er der noget i historien der ikke stemmer overens ?
Der findes et fiber tilsætnings produkt der hedder fibreplex fra Schwarzkopf, som bør tilføres din farve. Dette vil gøre dit hår stærkere undr vejs i den kemiske behandling ,

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter