Spørgsmål. vedr. lysning af hår og frisørs metoder.

Jeg er meget glad for at komme hos min frisør, som jeg har mange gode ting at sige om, og oftest er jeg også glad for det færdige resultat, men jeg er på det seneste blevet i tvivl om, hvorvidt hun har helt tjek op, hvad hun laver, når hun lysner mit hår. Derfor vil jeg gerne høre fra en anden frisør, om hendes metoder er almindelige. Min naturlige hårfarve er mørkeblond og lidt rødlig.

Først, hun tager ikke tid på, hvor længe farven sidder i. Så der kan godt gå 5-10 minutter (måske mere) fra og til. Er det vigtigt, at man tager tid på, præcist hvor længe farven sidder i, eller er det mindre vigtigt?

Hun anvender heller ikke varme under processen, har det en betydning for resultater og evt. hårets sundhed?

Har fået lysnet min bund 5-6 gange, og jeg tror ikke, at det er blevet gjort ens en eneste gang. Hun har eksperimenteret med forskellige farver, toninger og afblegning, hvilket egentlig gør mig lidt utryg, for jeg ved aldrig helt, hvordan resultater bliver.

Det ser ud til, at afblegning er det eneste, der kan tage det røde pigment i mit hår. Sidste gang, blev det afbleget helt i bund, det var nærmest kridhvidt (til min store rædsel), så kom der en toning i bagefter, så resultatet var ok. Hun sagde, at det var den eneste måde at afblege på, altså “helt i bund”. Jeg mener nu, at jeg tidligere har fået det afbleget, hvor det ikke blev helt kridhvidt, og hvor resultatet var fint uden en toningsfarve. Har hun ret i det? Altså at man kun kan blege på den ene måde.

På forhånd mange tak for dit svar.

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Der,

Det er meget afhængigt af udgangspunket. Umiddelbart lyder det hele til at være ok....måske hun skulle skrive ned i din journal når i rammer det du godt kan lide, så kan i jo gentage den samme process næste gang.

mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter