Jeg har et spørgsmål vedr. hårfarve/lysning. Min frisør bruger ikke varme, når jeg får lysnet hår. Har det en betydning for resultatet? Og er der mere skadeligt, jo længere tid farven sidder i? Min frisør tager heller ikke nøjagtig tid på, hvor længe det sidder i, så det er lidt forskelligt fra gang til gang. Er det rigtigt, at det ikke så vigtigt, om der lige går 5-10 minutter fra eller til?

Derudover, jeg har meget rødt pigment i mit hår, og min frisør har derfor eksperimenteret med forskellige metoder til at lysne mit hår, både med lysningsfarver og med afblegning. Det eneste, der kan fjerne det røde pigment er åbenbart afblegning. Jeg synes dog, at det blev for hvidt/gult ved den sidste afblegning, men min frisør siger, at der er ikke andet at gøre, når det er afblegning. Jeg synes dog at kunne huske, at jeg før har fået lysnet mit hår, hvor det ikke blev lige så hvidt. Så kan man afblege i forskellige grader?

På forhånd mange tak!

WonderBox - skønhedsabonnement
En masse spørgsmål :) starter med at grunden til at dit hår bliver hvidere er hvis man netop lader produktet side i længere tid. Da lysnings processen er fra orange-gul til gul til lys gul til hvid. Og omkring varmen på farven . er det meget individuelt om man som frisør vælger at bruge den eller ej. vil selv mene at det ofte er lidt mildere ikke at bruge varme da den fremskyder processen og åbner håret yderligere. Men de er intet forkert ved at bruge varme. dog har det betydning om man lader farven side i længere tid da lysnings processen jo fortsætter hele tiden. håber at det har svaret på dine tvivls spørgsmål kh lotte klippestuen z
WonderBox - skønhedsabonnement