Hej Line.
Jeg skriver til dig, da jeg står i en midre hårdilemma. Efter mange års afblegning af mit hår, er jeg efterhånden ved at være træt af at skulle bruge tid, kræfter og penge på at farve mit hår og konstant have mørke, synlige udgroninger. Derfor er det måske på tide at jeg vender tilbage til min naturlige farve – der nok mest af alt kan beskrives som leverpostej/lysebrun-agtig. Jeg skal til frisøren her på lørdag og havde tænkt mig at snakke med ham om at få farvet mit hår tilbage til en farve, der minder om min egen. Jeg frygter selvfølgelig, om dette vil blive pænt – men er kun 18 år gammel og mit hår er allerede medtaget meget, og hvis jeg fortsat skal have nogenlunde pænt og sundt hår for fremtiden, tænker jeg, at dette må være en god tjeneste for mit hår.

Hvad tænker du om sådan et “gå-tilbage-til-naturen” projekt? 🙂 kan det lade sig gøre, tror du? Har vedhæftet nogle billeder, så du kan se mit hår og situationen.

Mange hilsener og på forhånd tak

Emma

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Emma
Det kan sagtens lade sig gøre, farven i spidserne vil nok ende en anelse mere gyldent, end din bund og du kan risikere at farverne ikke holder så godt første gang, du får det farvet du skal evt. eftertones efter nogle uger.
Med mindre din frisør har nogle af de pleje produkter med lidt farve i du kan købe med og bruge derhjemme, de er rigtig gode også bare til at holde farver ved lige, i perioder med meget sol:-)
Er du lidt nervøs for at starte for mørkt, kunne det evt. Være en ide at holde farven i dine spidser 1 til 1 1/2 toner lysere end bunden.
Held og lykke med det :-)
Mange venlige hilsner Line Bomholt / Bomholt Intercoiffure


WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter