Hej Line Anne-Sophie 🙂
Jeg havde farvet mit hår mørkebrunt på et tidspunkt, som falmede. Jeg ville gerne farve min udgroning så jeg kunne få en ensfarve også fik jeg også nogle lyse striber i mit hår. Dette fik jeg gjort ved en frisør. Efter et stykke tid fik jeg udgroninger og blev utilfreds fordi mit hår begyndte at ligne lidt orange pga de lyse striber. Herefter tog jeg til frisør igen for at få en mørkere hårfarve, og det lyse kom frem efter cirka 2 uger. Derfor har jeg prøvet at farve mit hår med hjemmefarvninger et par gange, men dog har jeg kun farvet en stribe i håret for at kunne fornemme, hvordan resultatet ville blive. Jeg ønsker en chokolade brun hårfarve, som ikke er for mørk eller har rødt skær. Første gang jeg farvede en lys stribe blev den stadig lys med grønskær og anden gang blev den en mærkelig grå farve. Jeg har fået at vide, at man skal putte en rød hårfarve i får at kunne få det til at blive mørkere uden hårfarven bliver mislykket. Men jeg ønsker ikke at have rødt skær, hvilket der sandsynligvis ville komme frem efter et stykke tid. Har du en ide, om hvad jeg kan gøre for af få mit hår til at blive en ikke for mørk chokoladebrun?

WonderBox - skønhedsabonnement
Kære langhåret.
Du vil som mange andre gerne have et skift fra noget lys til mørkt koldt brunt. Det er dog sjældent det lykkes, for farver er bygget op af mange pigmenter og farver man på blondthår vil de kunne ses når det vaskes af over tid.
Så hvis du ikke bruger noget rødt i håret bliver det blåt eller grønt over tid og bruger du rødt i bliver det rødt over tid. Jeg anbefaler en med lidt varme i så det bliver rødt over tid og når det bliver det kommer man farve på igen. Det er selvfølgelig bedst med noget farve der ikke ødelægger håret for meget.
Venlig hilsen
Anne-Sophie
Årets frisør
Zenz
WonderBox - skønhedsabonnement