Hej Anne-Sophie.

Jeg har et spm., jeg håber du vil hjælpe mig med. Jeg har pt. lysebrunt hår med en rødlig undertone fra en tidligere mørk farve. Nu har jeg dog besluttet mig for at blive “ashblond”, som vist på billede nr. 2. Jeg ved det kræver en afblegning, og har i kraft af mit arbejde adgang til frisørprodukter men desværre ikke den rette viden. Jeg går ud fra at en blanding af blonderingspulver og en beize på 9 eller 12 % muligvis er, hvad jeg skal bruge – men jeg ville være meget taknemmelig for en be eller afkræftigelse, af hvad jeg tænker indtil videre. Derudover, skal man vel farve det med en blond farve efter, for at opnå looket, da jeg tvivler på at afblegningen gør det hele. Jeg ved heller ikke om der muligvis er noget andet der skal tages stilling til, men som jeg har overset? På forhånd mange tak for din tid, og jeg håber det er noget du må svare på 🙂

Hilsen Cecilie

WonderBox - nyt og billigt skønhedsabonnement
Hej....
Ja du skal nok rense det af med en blegning først med 9 % og måske 2 gange, derefter have en askblond farve eller toning i.
Dit hår vil blive noget ødelagt og måske ikke uden skjolder.
Jeg vil ikke anbefale at lege med frisørprodukter hjemme, men finde en organiseret salon der har forstand på at lave det ordenligt.
Håber det lykkes for dig.
Venlig hilsen
Anne-Sophie
WonderBox - nyt og billigt skønhedsabonnement