Mit afblegede hår, vil ikke tage imod farve!

Jeg har en lidt alternativ stil og har derfor gjort meget i sort hår. Mit hår går til mit på ryggen, så det er okay langt og er rimelig tykt.

I sommers afblegede jeg dele af håret med et farveudtrækningsprodukt fra Matas (ikke en blondering).
Det blev gjort et par gange lige efter hinanden, hvorefter jeg smed noget lilla farve i. Den lille farve blev grøn og blå.

For 2 måneder siden, besluttede jeg mig for, at det det blå hår, skulle være rødt. Jeg afblegede det med samme produkt igen og igen skulle der to gange til, for at det blev nogenlunde uden grønne striber. Jeg smed semi-permanent rød hårfarve i og lod det sidde i i 8 timer.
Da jeg vaskede det ud, var mit hår pink og ikke den mørkerøde, som farven er.
Efter hver hårvask faldt det adskillige toner og i så hurtig grad, at jeg fandt det yderst besynderligt. (jeg ved godt at semi-permanent ikke holder så godt, men det plejer at holde bedre).
Jeg farvede det 14 dage efter med samme røde farve, men det var kun toppen, der rigtig ville tage imod farven, resten forblev en fesen rød/orange farve (og det skulle have været pang-rødt).
Jeg har farvet det 3 gange siden, med permanent hårfave, da jeg tænkte at håret trængte til noget mætning, men resultatet er stadig det samme. De første 5-10 cm af håret (udgroningen) tager imod farven og resten bliver en fesen nuance mørkere.
Hvad kan jeg gøre/ kan jeg gøre noget?

//Annemarie

WonderBox - skønhedsabonnement
hej Dit hår er meget åbent efter div afblegninger og kan derved ikke tage imod farven. Det eneste der er at gøre er at pleje pleje og så pleje det ;) med genopbyggende produkter. Og håbe at det hjælper. Men det er desværre nok for ødelagt til at det vil hjælpe. Men prøv med massere af protein kure shampoo mm mvh lotte klippestuen z
WonderBox - skønhedsabonnement