Hej Jesper

Jeg vil gerne have farvet mit hår lyst, men jeg er naturlig sorthåret. Jeg er heller ikke så vild med udgroninger så jeg tænker det bedste for mig ville være ombre. Jeg kan dog ikke lide den ombreagtige effekt de fleste frisører laver med “dip dye-ombre”. Hvor man tydeligt kan se ombreen. Jeg vil gerne have det er en ombre hvor man ikke lægger mærke til at det er farvet hår, lidt ligesom balayage, hvor det falder mere naturligt med rødderne også. Ombre betyder jo også gradient 🙂 jeg har før fået ombre ved professionelle frisører, men de har alle lavet det alt for skarpt, til det punkt hvor det lignede dip dye. Og jeg tør heller ikke begive mig ud i det selv. Vil gerne op til en så lys farve som platinblond. Kan jeg godt komme derop hvis jeg har sort hår? Og hvilken frisør burde jeg tage til for at få foretaget det? Nu findes der jo tusindvis, så jeg kan jo ikke prøve alle. Bor i Københavnsområdet.

Jeg vil også gerne eksperimentere med farver, som blå, lilla og lyserød. Havde hørt at der er nogle farver som er semi permanente og bliver vasket ud efter nogle hårvaske. Kan det anbefales? Og kan det ses på mit hår hvis det f eks bliver lysnet til en kastanjebrun? Eller skal jeg hele vejen til platinblond før det ses?

Bare lige til ekstra Info: mit hår er super sundt og langt. Har farvet det flere gange før i mit liv, og det tager godt imod farve 🙂 så jeg er ikke bange for at afvlegningen vil ødelægge mit hår (hvilket det 100p gør).

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej der,

Du et SORT håret.
Ønsker PLATIN blond.
Du vil IKKE have kontrast .??

Mission impossible..

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - skønhedsabonnement