Hej, jeg står i den situation at mit hår bare ikke vil som jeg vil. Jeg havde for noget tid siden farvet mit hår brunt med rød skær i, jeg har så været til frisør flere gange hvor mit hår både er blevet afrenset, helfarvet og striber farvet i, og har brugt rigtig mange penge på det. Og alligevel så er mit hår stadig med et snert af rød/orange i sig i en mørkere nuance. Har selv prøvet en enkelt gang at farve en medium blonde i og det har hjulpet en lille smule men det er bare ikke nok. Jeg er virkelig på dybt vand og jeg ved slet ikke lige hvad jeg skal gøre for at få det til at se pænt ud. Det jeg gerne vil have er bare en mørke blond hårfarve, meget normal lysebrun/blond farve med noget spil i helt naturligt. Hverken for lyst eller for mørkt. Men hvad kan jeg gøre for at opnå det ønskede resultat? Alle råd er bedre end ingenting for lige nu er jeg bare rigtig træt af det.
Mvh en frustreret pige

WonderBox - skønhedsabonnement
hej lærke ..
Det er også en svær situation ,da det med at få fortalt frisøren lige præcis hvilke ønske du har. Men der er kun den mulighed som du har været ude i før, ganske langsomt at få det gjort lysere med reflekser.
Dog kan der siges at vi i vores forretninger arbejder med et produkt, hvor man ved hjælp at proteiner kan fjerne kunstige pigmenter og derved opnå et mere naturligt resultat. Men vil anbefale at det gøres langsomt så håret ikke bliver ødelagt .Husk også at få plejet dit hår i processen, hvilket vil gøre at du hurtigere kan opnå dit ønske uden at ende med et hår der er ødelagt. Håber at det var fyldestgørende nok mhv hilsen

lotte klippestuerne z
WonderBox - skønhedsabonnement