Hej Anne-Sophie 🙂
Jeg har mørke brunt hår og jeg vil utrolig gerne have mørkt lilla hår med mørke røde striber. Lidt a la det billede jeg har vedhæftet.
Men jeg får a vide alle steder at det kan ikke lade sig gøre og hårfarven vil bare falde ud efter kort tid. Jeg prøvede alligevel lykken hos en frisør. Blev afbleget og fik farvet håret lilla med 2 røde reflekser. 1600 kr blev det. 3 dage efter var den lilla farve væk og nu 2 uger efter kan man næsten se min lyse farve fra afblegningen. Kan det virkelig passe at det ikke kan lade sig gøre? 🙁
Venligst
Mie gaarde lambrecht

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Kære Mie.
Desværre er det altid flottere på billeder, der bruger man lys mv. til at få det til at se så flot ud, i virkeligheden går det meget hurtigt ud, men jo flere gange du få det å jo bedre holder det, altid 2-3 gange den samme farve på inden for et par måneder så holder det så som regel flot i mange uger/måneder.
Der er også forskel på det farve frisørerne bruger, vi har i Zenz lige fået nogle super gode farver til det man kan se på billedet nedeunder, de holder bedre end dem man havde før, så måske du skulle prøve en gang mere, evt. får lidt med hjem til at holde det med derhjemme.
venlig hilsen
Anne-Sophie
Zenz
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter