Hej Line. Jeg skriver til dig i håb om du kan hjælpe med et spørgsmål ang en farvning. Min datter var igår ved frisøren og ønskede sig en farve i hendes hår som skulle ligge så tæt op af hendes naturlige farve som er brun leverpostej farvet. Hun havde lyse striber i som er godt 6 mdr gamle og ikke særlig markeret. Men nu til det store problem nemlig den farve frisøren kom i og som ligger meget langt fra hendes naturlige farve og gør at hun er meget ked af resultatet. Farven frisøren brugte var en som hun sagde varm brun. Men den er blevet alt alt for mørkt ,nærmest mørke brun/rød . Hvad kan vi gøre for at få farven ud af håret hurtigere .??? Nogen har sagt at vi kunne skylle det i lager eddike og andre at , lade balsam være i håret natten over og så føntørre det op før det igen bliver vasket.

Frisøren sagde vi ikke kunne farve det lysere og at hvis vi gjorde det ville håret blive grimt hvor de lyse striber er og endnu mørkere de andre steder. Er det rigtigt? Kan vi da slet ikke gøre noget for hun kommer nærmere på hendes naturlige farve igen ? Hun vil ikke have afbleget håret igen.

Kan vi trække farven ud igen uden det skader alt for meget,selvfølgelig hos en dygtig frisør?

Med venlig hilsen Tina

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Kære Tina, Det er desværre umuligt at få en helt naturlig tone ind i håret igen, men der findes lidt mildere ting til at trække farve ud af håret med, men hun vil uanset nok blive en del varmere i tonen end hendes egen, det er meget svært at rådgive helt når man ikke ser farven selv, men gå evt hen et sted hvor i føler jer trygge, der kan de rådgive jer til hvad der kan lade sig gøre, med den farve det har nu:-)

Det skader aldrig at bruge kur metoden først:-)

Mange hilsner Line
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter