Hej 😉
Undskyld jeg skriver til dig. Men vil meget gerne have et råd.
Har fået afrenset mit lilla hår og sidder nu med en kæmpe allergisk reaktion. Jeg har fået af vide at jeg skal have læge erklæring til frisørens forsikrings selskab. For hun kan refunder pengene. Kan det være rigtigt.? At de ikke bare giver mig mine penge tilbage. Gav over 500 kr for afrensningen og har nu brugt samme beløb på medicin 😢 og samtidig siger hun til mig at jeg skal have præcis af vide hvad jeg ikke kan tåle ved den afrensning.
Og at der ikke var fare for at have det i i mere end 1 time.
Håber at hører fra dig 🙏
Mvh line😉

PS har vedlagt billeder til dig 👍

WonderBox - skønhedsabonnement
Kære Line.
Undskyld mit sene svar er lige kommet hjem fra London.
Øv Øv Øv en allergi overfor farve kan komme når som helst, den vil du desværre altid have nu. Så hold dig fra hårfarver fremover, du kan risikere at du pludselig også hæver op i halsen og det kan blive livsfarligt, hvis du ikke behandles meget hurtigt.
De stoffer er i alle hårfarver undtagen det der bruges i Certificeret grønne saloner.
Frisøren kan i princippet ikke gøre for det, da hun anvender farverne som de er lavet til, så du skal bede om firmanavnet på produktet og kontakte dem for en erstatning, det er svært at få men der er dog nogen sager der udbetales i, ved jeg.
Lige nu søger man kunder der har fået allergi gennem, har vedhæftet mailen du kan skrive til for at deltage.
Håber det var svar nok,
hilsen Anne-Sophie
ejer Zenz Organic Hair
www.zenz.dk, følg os på FB


Har du haft en allergisk reaktion af at bruge hårfarve – og har du fotos af det. Så vil DR3 gerne i kontakt med dig, da de arbejder på et program om risikoen ved at farve hår. Du skal have lyst til at låne dine fotos ud til programmet. Skriv til os, hvis du har lyst til at være med, ln@astma-allergi.dk
Vi ved endnu ikke hvornår et evt. program vil blive sendt, men vi holder dig selvfølgelig opdateret så snart vi har nyt. Bliver du kontaktet af DR3 i forbindelse med ovenstående hører vi naturligvis meget gerne fra dig.
WonderBox - skønhedsabonnement