Hej Anne-Sophie
Jeg har et mindre hårproblem jeg håber at du kan hjælpe mig med.

Jeg har efterhånden været ved mange frisører, der ikke rigtig kan hjælpe mig.
Ser du, jeg har naturligt blond hår (ikke hvidt, men nordisk blond) og vi har meget okker i vores vand herhjemme, som giver det et gulligt skær. (det forsvinder så om sommeren, når solen lysner det,) men jeg blev for et års tid siden træt af at rende rundt med det gule skær resten af året, så jeg valgte at købe en silver shampoo. Den hjælper så også, men problemet er, at når jeg er på ferie bliver mit hår rødligt/orange. Jeg ved ikke om det er saltvandet, eller klorvandet fra poolen som reagere med mit hår, men det er bare ikke pænt, og jeg bliver så ked af at mit hår bliver sådan!
Jeg har vedhæftet et billede af min naturlige sommer hårfarve, og nu (efter jeg har været på badeferie) hvor det er rødligt.
Håber du kan hjælpe.
Venlig hilsen Marie

Kære Marie.
Tak for din mail og øv med dit ellers smukke hår.
Når man er så lys som dig og har et åbent hår som jeg tror du har, så tager det imod alt. Det er derfor super vigtigt at beskytte det i sol og vand med solbeskyttende creme og evt. en kasket, i en pool en badehætte. Dit hår tåler ikke udsættelse for de kemikalier man tilsætter en pool for at folk ikke blive syge af bakterie.
Normalt bliver lyst hår grønt men måske pga. af silvershampooen der inde holder violet, bliver det så rødt.
Så stop hellere med den når du er på ferie. Det kan også være okker eller kobber i vandrørene der hvor der er, som man ikke kan se på andre men pga. af dit åbne hårstrå og det helt lyse hår sætter det sig fast på dit.
Jeg vil anbefale dig at prøve at skylle dit hår igennem med Treo (hovedpinepiller) opløst i vand, det kan engang imellem tage det, alternativ er at gå til en grøn frisør eller os i Zenz og får en return behandling, det er en meget sur slags gel, der kan trække farve ud af håret hvis det ligger uden på.
Husk at plej dit hår godt, så kan du måske undgå det en anden gang, det er nemlig normalt kun noget der sker i et åbent tørt hår.
Hvis du er i København, står vi her under Fashion week i Magasin på Kgs. Nytorv og laver håranalyser, hvor vi filmer dit hårstrå helt tæt på og giver dig en designet økologisk hårkur med hjem.
Mange hilsner
Anne-Sophie
Zenz