Kære Jesper, jeg hedder Charlotte og er 39 år! Grunden til at jeg nævner min alder er fordi en anden frisør har fortalt mig at håret generelt bare bliver dårligere jo ældre vi bliver… Anyway, jeg har naturkrøller og jeg har mange – rigtig mange. Har altid elsket mit hår, men det gør jeg ikke mere og her er grunden:

Jeg er ikke blevet klippet i mange år – jow spidser i ny og næ.. men KUN spidser. Det store mysterium er at mit hår bliver kortere og kortere!?!?!?! Hvordan kan det lade sig gøre. Jeg må hellere nævne at jeg indtil for 1 år siden har fået lyse striber i håret og jeg har selv forsøgt at konkluderer at det er derfor mit hår bliver kortere, fordi det ikke kan tåle at få lyse nuancer striber i mit krøllet hår.

Jeg bruger følgende til håret: Kerastase Bain Oléo-Curl shampoo og Kerastase Créme Oléo-Curl (når jeg kommer ud af badet) og Kerastase Masque Oléo-Curl Intense som balsam. Til sidst runder jeg af med Sebastian Molding Mud.

Kan du fortælle mig hvordan mit hår igen begynder at vokse nedad og ikke opad 🙁 og hvad jeg skal gøre mht. at få lysere hår, da jeg er ved at være rigtig træt af denne leverpostegsfarvet hår – men tør jo ikke farve mig mere heller.. suk suk… hjælp, please ?!

Bedste hilsner

Charlotte

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Charlotte !Det lyder som om du ganske enkelt har nået den længde dit hår nu engang kan klare/ blive. Måske du lader dig klippe lige lidt nok. Lad dig klippe lidt mere og få lavet de flotteste striber, så skal du nok blive tilfreds med garnet igen..Mvh

Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter