Hej Vice ..
Har et problem med mit hår (stort problem i følge mig selv).. Folk sys længere hår ville passe til mig men mit hår bliver ikke længere end 5-6 centimeter og vil godt have det til at være 8½-9 cm .. Er der noget jeg kan gøre for at det kan blive så langt?

Hilsen Patrick ..
Svar helst tilbage på ****@hotmail.com helst hurtigts muligt, hvis det kan lade sig gøre..

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Patrick.

Det virker lidt mærkeligt. Normalt holder hår ikke op med at vokse. Noget hår kan være af en sådan art, at det knækker og ødelægges sådan at det virker som om det ikke bliver længere, men det vokser alligevel.

Du vil altså godt have at dit hår bliver længere, nu kender jeg ikke strukturen på dit hår, men i den store kasse med gamle råd om håret, så falder sådan noget som Silica tabletter og andet vitamin mineral tilskud der påstås at have en positiv effekt på håret, mig umiddelbart ind.
Knækker, spalter dit hår når det kommer over en hvis længde - så kan dette være noget du mere eller mindre må acceptere. Skal jeg være mere direkte - så skal du finde en salon / klinik hvor du kan få lavet en målrettet hår analyse og få mere at vide. Jeg føler mig ikke istand til at give dig et bedre svar på baggrund af de oplysninger du har givet mig. - beklager


Mvh.

Vicky
WonderBox - skønhedsabonnement