Hej. Jeg er rigtig lyshåret, men for et år siden skulle jeg lige prøve at være brun håret men det blev for mørkt, og jeg er meget lys i huden, så det har været meget mørkt lige siden. Men i november prøvede jeg selv at farve det lys – det dummeste man kan gøre ved sit hår – og det blev selvfølgelig rigtig ødelagt, og der skulle klippes et stykke af og så fik jeg en kastanje/rød brun farve i ved frisøren. Jeg vil så gerne have det lyse tilbage men når mit hår er vådt, er det som elastik 🙁 og i lørdags fik jeg klippet lidt mere af så jeg har page nu, og 4 cm udgroning.. Jeg vil undgå at flade og føntørre det, og bare pleje det.

Men jeg er i tvivl om jeg kan få nogle lyse striber i når mit hår er sådan når det er vådt? Og så bare få nogle striber i hver anden måned eller hvor tit man må.. Håber at du kan hjælpe og give råd, for savner mit lyse hår rigtig meget.

Venlig hilsen Malene 🙂

Hej Malene.Puha sikke en hård omgang for dit hår.

Du skal virkelig pleje dit hår frem over, og det er en god ide, at lade være med at glatte det så meget,husk at bruge et varme beskyttende produkt, i det våde hår inden du føntørrer.

Det jeg vil forslå er ,at du kommer ind til en konsultation,så vi kan se hvor ødelagt dit hår er,og derefter tage stilling til om det kan lade sig gøre at lysne det=)

Vores nr er 33326163.

Vi håber at høre fra dig.Med Venlig hilsen Carina Magasin.