Hej Charlotte. Jeg har i længere tid virkelig ønsket at få sat extensions i mit ellers normal lange hår. Jeg går bare virkelig og drømmer om et endnu længere og fyldigere hår. Problemet er bare at min mor ikke er meget for det, da hun hørt alt for meget om hvordan det kan skade håret. Så derfor tænkte jeg på om du kender nogle metoder hvorpå det er mindre skadeligt for håret, eller du lige kan forklare mig hvor meget sådan noget egentlig skader?

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej. Når extension sættes på af folk der ikke har forstand eller er ligeglade med deres kunders hår, har din mor ganske ret. Det store problem kommer dog når brugeren af extenions ikke får lavet omsætninger i tide. En omsætning skal normalt foretages hver 6 uge for tapeon og hver 8-10 uge for trenser. Keratinpåsætninger kan, hvis de er meget fine og små sidde op til 3 måneder.
Hvis extenions ikke flyttes i tide skades håret de sidder fast i og kan i værste fald hives ud med rødder.
Hos os har vi 4 forskellige metoder alt efter behov og muligheder. Det kan være en god ide at prøve flere metoder hen ad vejen så du får valgt det helt rigtige for dig. Men hvis du får den rigtige vejledning kan du få det smukkeste hår ved første forsøg. Du er altid velkommen til at komme forbi på Dalgas Bld 59, Frb eller ringe til mig på 35363562.
KH Charlotte
WonderBox - skønhedsabonnement