Hej Jesper, Jeg er normal rødblond, men har aldrig brudt mig om min hårfarve og har derfor været afbleget i mange mange år, men NU er jeg træt af det hvide hår og vil egentlig gerne tilbage til den normale farve, også fordi håret jo er mere sund og blødt. Jeg har også meget fint hår, og har derfor haft permanent i mange år.

Nu har min frisør farvet mit hår brunlig idet hun ikke fra start kunne farve det den rødlige farve mente hun og så lyder mit spørgsmål:

Mit hår er som garn selvom jeg bruge sp shampoo 1,2 fra wella til skadet hår og powermask som jeg ikke skyller ud efter bad.

Vil du foreslå en anden shampoo og mask? eller hvad kan jeg gøre for at håret ikke skal føles som tørt garn.

Jeg har svært ved at være glad for en anden farve, når det heller ikke føles dejligt blødt og nemt at holde indtil jeg kan få min egen farve igen.

Hvis jeg nu valgte ikke at blive farvet og bare lod min egen farve vokse ud, vil det afblegede så komme frem igen når den brunlige falmer?

Håber trods flere spørgsmål at høre fra dig.

Hilsen en moden kvinden fra 68 🙂

Ps jeg kan sende billeder hvis det er nødvendigt, men ønsker ikke billeder af mig selv her på siden 🙂

Hej der !Hvis jeg var dig ville jeg tage en kold tyrker. Det forstået at du lader en mindre bund vokse ud og starter som helt korthåret. Dy for ikke noget godt ud af et hår der er permanentet og bleget på en gang. For så iøvrigt at indfarve det til en anden farve. Det er fint du bruger de fugtgivende ting du beskriver, men det er intet der kan få dit hår til pludselig ikke at føles skadet.....for det er det !Mvh

Jesper Buch