B- vitamin, ølgær og zink, Hej! Jeg er en pige med hår til lidt under brystet, som er rigtig sundt! Jeg er meget øm omkring mit hår, og tør næsten aldrig at sætte mit hår op i knold eller hestehale, da jeg altid har haft dårlige oplevelser, med at mit hår hiver sig ud af elastikken og knækker, så jeg får de der fimrehår, som jeg bare HADER! Har prøvet op til flere gange hvor mit hår sådan er knækket over pågrund af jeg har haft det sat op i idræt, og vi har været udenfor. Har prøvet at købe andre elastikker uden det der metal på, men jeg synes ikke det virker rigtigt? Det eneste der rigtig har virket for mig er sådan nogle rimlig tykke elastikker der hedder Scrunchies. det som om mit hår lige kan klare dem.. er det fordi mit hår er meget følsomt, glat og langt at det bare har nemmere ved at knække? har nemlig rigtig sundt hår og bruger næsten aldrig glattejern eller føntørrer. Er det fordi mit hår ikke er tykt nok og ikke er særlig stærk at det knækker over? Hvad kan jeg gøre? Har hørt man kan tage b-vitaminer eller det der Silica? Vil det hjælpe?

Hilsen mig!

Hej...
Hår knækker hvis man altid sætter sit hår op det samme sted, så prøv at lave flere forskellige opsæt, en god ide er at flette det blødt og sætte elastikken nederst på fletningen, det er det mest skånsomme. Husk at børsten du bruger også er vigtig, enten kan du bruge blødt plask eller svinehårsbørste, kan købes til alle priser alt efter mærke.
Til sidst vil jeg sige at man kan ikke undgå at får fimrehår da man jo hverdag mister hår og nye kommer ud så håret er altid i proces.
B-vitamin, ølgær og zink styrker håret.
Venlig hilsen
Anne-Sophie