Meget vigtigt!

Hej Søren.

Tak for en god brevkasse. Jeg har et spørgsmål, som jeg så gerne vil have svar på.. Vil I ik nok svare denne gang, please…:

Jeg har langt hår med naturlige bølger/krøller i den lange del. Mit spørgsmål går på, hvordan jeg kan få det til ikke at se så flat ud i toppen. Min frisør foreslog “støttepermanent”, men jeg synes, det lyder lidt gammeldags og desuden holder det kun en måned, siger hun. Findes der ikke en permanent eller lignende, der kan løfte håret ved hovedbunden og ca 15 cm nedad? Har du andre gode ideer, så jeg ikke ser så pallet ud :-)?

Jeg læste, at I får brug for hårmodeller her til foråret. Kan du sige noget om til hvad.. håber I kan bruge mig:-) Er skrevet på listen.

Kærlig hilsen mig

Hej Mig!!

Jeg håber, jeg kan hjælpe med dit spørgsmål, ked af at vi ikke har haft mulighed for at skrive tidligere.
Jeg synes du har helt ret, når du siger at støttepermanent, lyder lidt gammeldags. Jeg tror, at du mangler den helt rigtige klipning. Tidligere idag havde jeg en kunde som altid har haft et meget fladt, typisk skandinavisk hår.
Hun havde langt hår til midt på ryggen og ville gerne have løft i bunden og 15 cm. nedad.
Med en speciel klippeteknik, fik jeg skabt et hår, der stadig havde al sin længde, men fik virkelig meget fylde, og det gode er at hun kan variere sit look rigtig meget, fordi det har givet hende uendeligt mange muligheder.

Jeg håber, du er blevet inspireret!
Med venlig hilsen Bettina CHA CHA CHA i Helsingør.