Hej Line..
Jeg er en pige der har den der leverpostej-farve hår. Jeg har fået lyse striber i, men nu hvor de er ved at vokse ud, har jeg overvejet at farve det med en farv-selv.

Så mit spørgsmål er om jeg, som forresten har fregner og en lyserrød/gullig hudtone, vil kunne komme til at se nogle lundegodt ud, hvis jeg farvede det med Poly Color Tonings-shampoo nr. 11, som har en smule gullig skær??

Eller skal jeg gå i en helt anden retning og over i det lidt mørkere??

Håber du kan hjælpe!..

Hej
Jeg kender slet ikke noget til de hjemme farver/ell Shampoofarver man kan købe, i supermarket og vil meget nødig anbefale nogle at farve/tone sit hår selv, som jeg har skrevet før, har vi skulle redde mange mislykkedes hjemme farver i forretningen. Til spørgsmålet om en gullig hårfarve eller en brun hårfarve vil passe til din (teint)/hudfarve, Den brune(altså selve farven vil helt sikkert klæde dig rigtig fint) MEN du kan meget nemt risikere at bliver grøn i spidserne hvis du selv står med det og det vil du vel helst undgå:-) og den gullige tone vil få dine spidser og hud til at flyde for meget ud i hinanden, så det syntes jeg ikke er en god farve til dig. Syntes du skulle smutte forbi en salon og få det farvet , så det ser lækkert ud og i en tone som giver en mindre synlig udvoksning til næste gang:-)
Mvh Line