Hej Cate, Jeg har købt noget hot fusion extensions fra Phure.dk, og har også fået dem sat i. Det er meget tyndt, har også klaget over dem og haft en lille sag kørende, men nu til mit problem: Jeg kan ikke få håret ud. Det skulle være 100% ægte keratin (som de påstår på deres hjemmeside), og jeg har en hair extensions remover, men det virker ikke. Så har jeg også prøvet med acetone (jeg var desperat), men ikke engang dét kan opløse keratinen! Så har jeg prøvet med olie og et glattejern, og jeg fik da håret ud, men der sidder stadig rigtig meget keratin i de få totter jeg har fået taget ud. Limen er helt flad og det kan ikke redes ud.. Hvordan får jeg resterende lim ud af mit hår? Jeg er virkelig bange for at jeg skal få det hele klippet af.

Mvh Marija

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Marija,

Puha.. det lyder som en grim omgang. Det er desværre ikke først gang vi hører eller oplever problemer med at aftage hot fusion totter. Det kan enten skyldes at man ikke har de rigtige værktøjer, men det kan også skyldes at keratinen er i en dårlig kvalitet - eller måske nærmere en form for lim.

Det er vigtigt at man benytter en god keratin remover til at aftage totterne. Vi har efter lang tids søgen fundet en fantastisk remover som kan fjerne de fleste typer keratin. Den kan du se her: http://www.myextensions.dk/shop/keratin-tape-remover-133.html Derudover er det vigtigt at man også bruger en flad tang, til at knuse keratinen så væsken kan trænge ind. Gør man ikke det, kan det være næsten umuligt at fjerne keratin totterne.

Nu har du så desværre benyttet dig af den løsning der hedder glattejern. Det er næsten det værste man kan gøre, da keratinen blot bliver varmet endnu mere ind i dit hår og derved bliver det endnu sværer at få ud. Men hvis du kun har prøvet Phures keratin remover, så vil jeg anbefale dig at prøve vores. Det indeholder bl.a. olie, som hjælper til at blødgøre keratinen. Og så skal du benytten en tang til at klemme keratinen, samtidig med at du bruger væsken. Det er umiddelbart den eneste løsning jeg kan give dig, da der skal en remover væske til. Hvis du bor i nærheden af Aalborg er du også velkommen til at kigge forbi vores salon, så kan vi prøve at hjælpe dig. Jeg håber det lykkedes for dig!De bedste hilsner

Cate Sørensen, Myextensions.dk
WonderBox - skønhedsabonnement