Frisureforslag

Jeg er 35 år, har et rundt ansigt med lidt buttede kinder (ikke overvægtig)og en temmelig høj og bred pande som desværre understreges af fint hår fra panden og i siderne.

Mit hår er generelt fint og det er meget glat. Jeg har rigtig meget af det i nakken, hvilket resulterer i, at det gror i en lodret “pølse”. Dette får det til at se kraftigt ud i nakken, uden dog at være det på den “rigtige måde”, og er der for mange etager i, bliver det nemt for tyndt at se på og man kan se klippene i det.

Jeg har haft langt hår med både lige- og skråt pandehår samt tjavser i siderne og det var flot til mig (pandehåret var klippet et stykke oppe fra toppen, så der blev mere af det og altså syntes kraftigere) – men jeg trængte til forandring og klippede det kort. Ved frisørbesøg synes jeg, at jeg er tydelig i min beskrivelse men ender altid op med det samme lange pandehår og en slags halvpage. Kedeligt.

Jeg har en pæn hals/nakke og synes Laura Bachs nye korte hår er super flot… men er min runde ansigtsform “i vejen”?
– Eller har du andre forslag?

Findes der i øvrigt et stylingprodukt til mine mange hårtyper? Jeg mener, de er enten til fint, kraftigt, tørt, kruset – men findes der noget til mit fine, meget af det og meget glatte hår?

Hmmm, lang mail, mange spørgsmål, mange tak

🙂 Annette

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej der !

Jeg kan ikke give dig et frisureforslag uden at se dig !

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter