Kære jesper (: Jeg har valgt at stille mit spørgsmål til dig fordi det lyder somom du er god til det med hårtreds og sådan 😉

Men her kommer mit spørgsmål:
Jeg er en pige på næsten 13 år med utroligt tykt krøllet hår. Vi snakker ikke f.x Angelina jolies tykt, meget, meget tykkere. Krøllerne glatter jeg væk med et glattejern, så det er ikke problemet. Men det at mit hår er så tykt gør at jeg har svært ved at have løst hår. Jeg får tit tyndet ud i det, men på toppen af hovedet er det stadigt tykt. Jeg har skulderlangt hår og ved ikke om jeg skal lade det vokse langt(ved ikke om jeg har tålmodighed til det) eller om jeg skal klippe det kort( er måske lidt en pivskid)

Kunne godt tænke mig en frisure der er så kort at se dage hvor det ikke vil sidde, at jeg bare kan toupere det, men også så langt at jeg kan sætte det lidt op. Og gerne noget skråt pandehår. Ville det kunne lade sig gøre med mit tykke hår?

Billede 1 er af mit hår( næsten lige klippet etager) nogenlunde som det ser ud nu

Billede 2 er en frisure jeg godt kunne tænke mig(dog klippet eet par cm længere)

Jeg er naturligt mellemblond med ville gerne farve det brunt( billede nr. 3)Kan det lade sig gøre, og vil dte klæde mig+

Jeg håber du tager dig tid til at svare på mit ret lange spørgsmål (: det ville betyde en del for mig ^^

ps: Jeg ved godt man siger man ikke kan få for tykt hår… men det mener jeg nu jeg har (;

Hej Der !

Super cool ide´med det korte hår det vil du blive glad for. Prøv ikke at være for pivet, med din alder kan du tillade dig alt. Benyt dig af det, mens du kan.

mvh
Jesper Buch