Hej Jesper.
Mon du kan hjælpe mig ?

Jeg har haft halvlangt, permanentet hår og trængte til en radikal forandring. På ønskesedlen stod/står : PRAKTISK, SPRÆLSK OG FEMININT. Så jeg opsøgte for et par uger siden en fancy citysalon for at få suppleret egne ideer med professionelle visioner om en korthårsfrisure uden permanent. Efter rådgivende samtaler fik jeg klippet en flot frisure som forberedelse til en raffineret glathårsfrisure, der dog ikke rigtig “var mig”. Så jeg bestilte en ny tid, hvorefter alt gik galt.Jeg har selvfølgelig talt med salon’en, som modstræbende er gået med til at rette op på hvad de fleste, jeg har talt med, opfatter som lidt af en klippekatastrofe. Men ved nærmere eftertanke tør jeg faktisk ikke lade dem røre ved resterne og overvejer seriøst at købe en paryk, selv om jeg hverken vader i lyst eller penge til den slags udskejelser.

Så i første omgang vil jeg spørge dig om du har tid til en kort snak vedr. en overgangsfrisure ? Jeg er ikke god til at sende billeder, men jeg kan komme forbi din salon feks på mandag d. 17. maj efter kl 14. Hvis du ikke har tid, kan du så anbefale en anden. Gerne en, der også går op i at form og indhold skal hænge sammen.
Ringer mandag formiddag.

Desperate hilsener fra en der mener, at frisuren også er en slags visitkort !(som desværre ikke kan skiftes ud fra den ene dag til den anden)

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Der !

Du er altid velkommen til at komme forbi til en kort snak !
På mandag er jeg i salonen til 14, me hvis jeg ikke er der skal du ikke tøve for at få vejledning af mine kolleger. De er alle sindsyg dygtige og folk jeg ser op til.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter