Ny frisure.
Hej Jesper

Jeg er 44 år, har tykt kommunefarvet halvlangt hår med “gamle” lyse striber i.
Indtil jeg fik mit første barn for 20 år siden var jeg naturlig blond og det har jeg aldrig kunne lægge fra mig. Har prøvet at få lavet mørke kanter men fortrød med det samme. Jeg har i mine helt unge dage været helt korthåret , haft krøller, pagehår o.m.a.
De sidste par år har jeg ikke kunne finde ud af hvilken frisure jeg skulle kaste mig ud i. Jeg er ikke bange for at prøve noget nyt da mit hår er tykt og vokser hurtigt så jeg har altdi sagt at hvis det ikke er godt vokser det jo heldigvis ud hurtigt.
Men jeg syns jeg har brug for nogle råd til om jeg skal lade mig klippe kort – beholde mit halvlange hår – trække det bag ørerne – have det ned i panden o.s.v .o.s.v.
Jeg har prøvet en del frisører og har også sagt – bare klip og farv hvad i har lyst til – men som regel med dårligt resultat.
Drømmer vist om at være en af dem fra bladet – Bliv en ny kvinde – hvor man sidder og tænker. Whau….. det pyntede da på hendes hår.
Jeg vedhæfter et foto som er rimeligt nyt.
Jeg er absolut ikke tyk vel nærmere meget markeret i ansigtet og er derfor også nervøs for at komme til at se for mager og træt ud.
Håber du kan hjælpe med nogle gode råd.

Carina

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Carina !

Det kunne være fedt at give dig noget skarpere med mere kant i. Hvis du tør at vise dine ansigts markeringer bliver du væsentlig mere rock´n roll.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter