Jeg har farvet mit hår i 3 år. I 2½ år farvede jeg det sort med en permanent hårfarve, men har i det sidste ½ år farvet det mørkebrunt med en skyllefarve, da jeg ønsker min naturlige, kornfarvede/gyldne hårfarve igen.

Jeg er begyndt at blive utålmodig, da jeg er meget træt og ked af det sorte farve. Jeg har skulderlangt hår, og vil gerne have det længere, så jeg ville være meget ked af at skulle klippe det!

Jeg ville være tilfreds med at blive farvet mørkebrun i hele håret, og så lade det blive gradvist lysere med tiden. Men den sorte farve skal altså væk!

Er der nogen mulighed for, at jeg kan få mit ønske opfyldt, uden at skade mit tynde, men store og luftige hår? Eller risikere at få gulerodsfarvet hår?

Jeg håber virkelig, du kan hjælpe mig!

P.S. mit hår er tyndt, men virker stort og vildt fra naturens side. Ikke pga. farve (selvom det nok ikke ligefrem hjælper på det).

Hej..
Der er en mulighed.. det er at du kan få afrenset dit hår et par toner. Der efter skyller man det med en farve det passer til din bund. Men vær sikker på at det er en frisør med erfaring da man skal kende til hårets pigmenter ellers kan det blive for lyst eller for rødt ( da der under den sorte farve gemmer sig meget rød pigment). Du kan ringe til en af mine kollegaer på 45421045, og spørge efter Susanne Suhr hun ved hvordan man gør.
Venligst Søren Pjedsted