Hej Line 🙂
Min rigtige hårfarve er rødligt, men for 3-4 måneder siden fik jeg det farvet mørkebrunt. Jeg farvede det selv med permanent hårfarve fra Loreal, men jeg vil gerne ha min egen hårfarve tilbage nu og få farvet lyse og brune striber i. Men skal jeg så have farven trukket ud? Eller hvad skal jeg gøre?
Skader der håret meget at få trukket hårfarve ud?
Hilsen Katrine.

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Katrine

Man kan rense noget af den brune farve af igen og ramme en rødlig nuance,men det er langt fra sikkert at det bliver den rødlige nuance du havde naturligt,men det betyder måske ikke helt så meget når du gerne vil have nogle reflekser i bagefter og lige mørke og lyse str er også det eneste du kan se i et allerede farvet hår, den lyse str vil nok blive lys gylden kobber hvilken ville passe flot til det røde og mørke:-)
Hvis der bliver brugt en for stærk blegning ved afrensningen vil dit hår kunne tage skade,det vil en frisør kunne vurderer og de prøver selvfølglig at skåne dit hår bedst muligt.
plej dit hår med nogle gode farve bevarende plejeprodukter bagefter de indeholder ofte proteiner for at genopbygning håret igen.
Mange hilsner Line Bomholt
WonderBox - skønhedsabonnement