Hey

Jeg har naturligt meget lyst blont hår,man har de sidste 2 år farvet det en meget mørk brun farve. Nu virker det ikke som om mit hår kan klare mere, og har brug for en pause.
Det er helt umuligt at rede ud, heller ikke under bruseren med balsam bliver det nemmere, så der knækker meget af. Så er nødt til at gå tilbage til min naturlige hårfarve.
Jeg har været oppe og snakke med en firsør, hun sagde at jeg ikke kunne gører andet end at lade det vokse ud.

jeg fik afvide da jeg blev farvet første gang, at man kunne trække farven ud af mit hår igen til et vist punkt godt nok.
men det mente hun ikke man kunne.

jeg har både 3g gallefest, lillebrors konfirmation og bliver student til sommer, så derfor vil jeg meget nødigt lade det vokse ud nu.

kan det virkelig passe at der ikke kan gøres noget? eller er der en mulighed? eller må jeg bare vente til jeg er klar til at se dum ud i lang tid?

på forhånd tak
-Trine

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Trine !

Det kan være svært på afstand at bedømme den nøjagtige tilstand af dit hår. Nogle hår kan sagtens filtre meget slemt uden de har nogen påvirning af kemi e.lign. Jeg vil foreslå at du for lagt en masse fine striber igennem håret med en mild afrens/blegning. mens disse er ihåret foreslår jeg at bunden farves ind i en mørkere tone, dog en tone lysere end den du har indfarvet i forvejen. For hver gang processen gentages løftes bundfarven yderligere. Du vil på denne måde over tid få blendet din farve tættere på dit oprindelige udgangspunkt.
Jeg skal gøre opmærsom på at hårets kosmetiske tilstand er dybt afhængig af hvad der kan gøres. Lad kun dette projekt udøves af en meget dygtig fagmand som du har tiltro til.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter