Hej Line

Jeg er 44 år og opdagede de første går hår da jeg var 25 år.
Jeg har stort set altid farvet mit hår i en lys ask mahognibrun farve, har dog været lyshåret i en periode. Jeg er ca. 70% grå og farver udvoksningen ca. hver 4-5 uge når den bliver for slem. Nu har jeg besluttet at det må være slut og at jeg gerne vil væk fra at skulle farve mit hår konstant, men ved ikke hvordan jeg gør det bedst? Skal den nuværende farve gradvist trækkes ud, ved at jeg får lagt en masse lyse striber eller hvad gør jeg?

MVH
Maiken

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Kære maiken
Man kan gøre det gradvist mere og mere naturligt, så man kan få det lyse (grå) til at passe bedst mulig med din egen gamle tone, der er jo stadig 30% tilbage og lysner du det, vil du jo stadig få udvoksning,så det er en god ide at mikse nogle toner i det,men mahognifarven du har i, kan have en kold lilla tone, så den skal renses af dine spidser først ellers bliver det en ret svær overgang:-)
Personlig syntes jeg at det kan være super smukt med de grå toner, så det er jo perfekt og dejligt med noget nyt, når man som dig er helt parat til det store skift, som det jo er at gå fra brun til grå men man kan virkelig gøre det super lækkert. Måske du skulle overveje en ny klipning til det nye look:-)
Held og lykke

Mange venlige hilsner Line Bomholt
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter