Hej

Jeg fik farvet mit hår hos frisøren for omkring fire måneder siden. Hun sagde, at farven var henna og økologisk. Jeg har brunt hår fra naturens side, og den farve, jeg fik i, gav det bare et lidt varmere (rødere) skær. Nu kunne jeg godt tænke mig at farve mit hår med den toningsfarve, jeg tidligere har brugt, når jeg synes, min hårfarve trængte til en opfrisker (L’Oreal Castin Creme gloss). Jeg har kun prøvet deres mørkebrune toning før (som gav mig en helt, helt mørk hårfarve – en del mørkere end min naturlige). Men denne gang kunne jeg faktisk allerhelst tænke mig en nuance, der er en tand lysere end min egen (fx en lysebrun).

Men… Nu har jeg hørt og læst, at man ikke må bruge alm. hårfarve efter hennafarvning. Og andre steder står der, at det er okay med toning, hvis bare den er mørkere. Hvad anbefaler du?

På forhånd tusind tak! I er fantastiske at have sådan en gratis brevkasse her!

Julie

Hej Julie !

Hvis du ike skal være lysere er der intet problem i indfarvning. Men når du snakker om at blive lysere bliver jeg straks mere nervøs. Det er vigtigt du konsulterer en frisør du har tillid til, hvis du ønsker dette farveskift.

Mvh
Jesper Buch