Hej søren.

jo nu er det sådan at jeg efter et vildt efterskole ophold hvor man jo er ung og dum fik afbleget mit sorte hår og er nu endt op med en gylden-hvid-gul-orange hårfarve. det er stortset hvidt i toppen men håret har nærmest gule, orange og gyldne striber. – hvilket jeg ikke er vildt utilfreds med, men ville da meget gerne have gjort noget ved det! jeg startede med langt hår, men har fået det klippet i en page kortere en skuldrene og længere end hagen.
nu kommer millionspørgsmålet så;
hvad ville en professionel frisør kunne gøre og hvor meget ville det koste? kunne godt tænke mig en meget lys, nærmest platin blond eller en meget let gylden uden at den er urin gul. (:

– Daisy.

Hej Daisy.

Det er svært at sige når man ikke kan se farven, om den kan blive platin blond uden at smadre håret fuldstændigt. Lyst kan det altid blive, men hvis det så falder af af behandlingen er det ikke så fedt, men for at være på den sikre side ville jeg sige du skulle gore det over et par gange med en måneds mellemrum.

det man gør er at lave en masse lyse reflekser og toningsfarver det bagefter. Får du ´dét gjort 3 gange med en måneds mellemrum, så skulle de meget gerne være platin efter 3 måneder.:)

Sådadn en omgang ville koste ca 1300-1500 kr pr gang + produkter.

Med Venlig Hilsen
Kristina
CHACHACHA, Frederiksberg
Tlf: 33230800