Hej. Jeg er brunette på nuverende tidspunkt, det har jeg været i snart 2 år. Jeg vil gerne have det lyst igen, men hvilken måde er bedste at gøre det på? Da mit hår er meget ødelagt i forvejen (da jeg har været blondine før) vil helst ikke ødelægge mit hår mere end det er i forvejen.
– Marie.

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!
Hej Marie..

For, at dit hår kan blive lyst igen, skal du nogle kemiske processer igennem.
Da du skriver, at dit hår er ødelagt, vil jeg kraftigt anbefale dig, at du lader en professionel frisør gøre dette.
Man kan godt gøre det skånsomt men uanset hvad, kræver det efterfølgende, at du efterbehandler det godt derhjemme med en god shampoo og hårkur.
Det der er vigtig efter sådan en proces er, at du selv er med til at genopbygge keratinlaget i dit hår igen ( hjemmepleje ), da det er dette som er blevet nedbrudt ( derfor ser dit hår ødelagt ud ).
Hvergang man laver en kemisk behandling i håret, nedbryder man keratin kæderne. Når disse er nedbrudte kan håret godt komme til, at se slidt og flosset ud. Derfor er vigtigheden af hjemme pleje af stor betydning for, at genopbygge disse, Det du skal være opmærksom på når du køber dine pleje produkter er, at disse skal indeholde / være bygget op af keratin. Disse produkter forhandles af professionelle frisører.

Venlig hilsen

Helle.

Art of Style.

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!