Hej.
Jeg er neglebider og har været det “altid”. jeg bider mine negle ekstremt meget og de er meget korte. Jeg har haft lange negle 2 gange i mit liv – begge gange efter at jeg har haft kunstige negle på (for mange år siden, hvor det ikke var så moderne som nu, og heller ikke nogen at vælge imellem). Når mine negle endelig bliver lange er de meget flotte, dog lidt bløde i det.
Jeg er nu 35 år og vil VIRKELIG holde op med at bide. Jeg vil gerne vide hvilke negle der egner sig bedst til meget korte negle. Desuden arbejder jeg på et sygehus og kan ikke gå med lange negle med den tydelige hvide kant, for vi må helst ikke bruge dem på arbejde. Er det overhovedet muligt at lave neglene så de virker meget diskrete men stadig ser naturlige ud? Man er vel nødt til på een eller anden måde at lave en hvid kant for at det ser naturligt ud.
Er der grænse for hvor korte neglene må være?
Håber virkelig at jeg kan få hjælp, for jeg ser forfærdelig ud (og har lige fået et lederjob…).

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej

Tilykke med dit nye job!
Der er mange alternativer til at få forlænget din naturnegl. CND har udviklet et system, der gør at man kan "snyde" sig til en lang slank negleseng, ved brug af heldækkende farver, hvor man samtidig kan tilpasse nuancen til dit specifikke hudtone.
De behøber absolut ikke at være lange for at kunne skabe et sundt nyt look til dine negle. Men kan blot forlænge dem ud til fingerspidsen, for at skabe en illusion om en negleplade til at starte med.

Hvis du skulle være interesseret, kan vi henvise dig il den nærmeste negletekniker nær dig, som kan lave en Custom Blended Manicure, og som samtidig kan give dig en masse gode råd om vedligeholdelse af neglene.
Ring til Insight Cosmetics Group A/S på tlf: 3332 3322

Hilsen
Mina!
WonderBox - skønhedsabonnement