Hej Line,

Super der er mulighed for at stille dig et spørgsmål her.

Jeg er leverpostejsfarvet / mørk askeblond af natur, har har i årevis farvet mit hår mørkt som på vedlagte billede. Mest fordi jeg synes det klæder mig bedst med mørkt hår.

Men jeg har tænkt lidt på at blive lyshåret, fordi det kan virke hårdt til en når man bliver ældre med det mørke hår (jeg er 36 år).

Tror du jeg vil kunne bære en hårfarve som den du har, og vil det kunne lade sig gøre i praksis for dig at lave den? Og i givet fald, over hvor lang tid tror du?

Din hårfarve ser meget skandinavisk og naturlig ud.

Mange hilsner
Jette Hovaldt

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!
Hej Jette

Du må ikke tænke på at blive lys fordi du er for gammel(36 er jo ingen alder) og det mørke det klæder dig virkelig godt.
Tror sagtens du kunne bære det lyse også,Jeg kunne lave det af nogle gange, med striber så det så fint ud på vejen og dit hår ikke tog for meget skade.
jeg har selv været lige så mørk eller mørkere end dig for nogle år siden,er dog normalt helt lys selv og det er jo sjovt med sådan et skift,
men man skal vænne sig til det for det er en stor forandring:-)
Men det kan jo lade sig gøre ret hurtigt, at farve det mørkt igen hvis du savner det mørke omkring dit ansigtet
Lige engang mere;-) du er overhovedet ikke for gammel til den mørke farve du har og bliver det nok heller aldrig for den er meget klædelig til dig.

Mange venlige hilsner Line

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!