Hej Natalie (:

Jeg har brug for din hjælp.
Jeg skal giftes om 2 måneder, og skal selv lægge make-up’en..
Kan du give mig nogle råd omkring, hvilke mærker jeg skal bruge som kan holde i mange timer? Samt, hvilke farver jeg skal bruge?
Jeg kunne godt tænke mig at bruge kunstige vipper, men synes det er rigtigt svært at sætte dem på, hvad skal jeg gøre?

På forhånd tak.

Hilsen Maria

WonderBox - skønhedsabonnement
Kære Maria.
En brude make up skal holde mange mange timer så det rigtig vigtigt du får lagt en god base. En brude make up skal være naturlig og enkel, så jeg synes du skal holde dig til jord farver eller lyse pastel farver. Hvis du skal have plukket bryn så sørg for at gør dette dagen inden brylluppet da det godt kan give lidt irritation til huden og lidt røde knopper, så de er forsvundet igen på bryllupsdagen:-)
Begynd med at læg concealer(enten en fast eller flydende)under øjnene, omkring næseborene, på hagen og andre steder hvor du synes du har tendens til lidt uren eller rød hud. Herefter en flydende foundation som du påfører med en svamp. Farvn på den skal matche farven på din hals.Herefter vil jeg foreslå en mineralpudder, som er nem at lægge og giver et flot perlemors agtigt skær, og den er nem at friske make uppen op med resten af dagen og natten.Man behøver i princippet ikke bruge foundation under en mineral pudder da den dækker rigtig godt, men på sådan en dag hvor make uppen skal holde så mange timer, vil jeg foreslå at du gør det. Du kan slutte af med lidt sol pudder eller bronzer, hvis du gerne vil have lidt kulør. Køb en rouge i en sart rosa eller lys brun farve. På øjnene ville jeg synes du skal lægge forskellige brune nuancer, deb mørkeste yderst på øjenlåget og den lyseste inderst, og så ton dem godt sammen. Fast liner rundt om hele øjet i den farve du synes passer dig og så slut af med en vand fast mascara, da man jo ofte fælder et par tårer på sådan en dag:-) Læber skal være lyse og nemme at friske op for dig, da man jo både spiser, drikker og kysser meget sådan en dag også:-)
Det er rigtigt at det kan være svært at lægge en kunstig vippe på selv og sætter man den ikke helt rigtigt, går man rundt og føler man har et rullegardin der trykker ned på øjet og det kan genere dig hele dagen, så jeg vil foreslå at du køber vippe totter istedet og sætter 3-4 stykker i hver side af øjet. De giver en fantastisk effekt, er nemme at sætte på, og man kan ikke mærke dem.
MAC har nogle rigtig gode nogle og der kan du også købe en god vippelim med.
Jeg vil også anbefale MACs foundation og concealer. Mineralpudderen vil jeg anbefale du køber hos Make up store eller Tromborg. En sol pudder eller bronzer kan du få nogle gode nogle fra mange forskellige mærker. Gosh har en rigtig god en, men selv er jeg stor tilhænger af Diors, som gør du får en rigtig flot bronze glød i ansigtet.
Held og lykke med det hele:-)
Kærlig hilsen
Natalie
WonderBox - skønhedsabonnement