Hej Allan.
Jeg undre mig over nogle af de svar jeg kan se når det drejer sig omkring henna. De fleste steder står der at det skal vokse ud, og man f.eks ikke kan trække farven ud. Du har et svar her til en, at man kan farve en toningsfarve overi og her tænker jeg almindelig farve, men jeg har fået fortalt at håret kan blive som elastikker. Så jeg er forvirret.

Jeg står med det problem, at jeg har langt henna rødt hår, men bliver mere og mere gråhåret. Normalt er min farve vel leverpostej. Jeg bliver oplyst, at jeg kun kan bruge plantefarver i mit hår pga af mit henna, men passer det? Da jeg ikke ønsker at bliv klippet kort, men gerne vil have en farve/hår hvor de grå hår kan harmonere i med tiden, mangler jeg et godt råd til hvordan jeg griber det an. Ved det kan være en lang proces f.eks med lyse striber i hele håret gang efter gang. Og gerne svar på hvad men kan, og ikke kan når henna allerede er i håret.

På forhånd tak 🙂

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej
Du kan bruge tonnings farve, da det ikke indeholder ammoniak -
det er de produkter vi bruger i salonen.
Jeg ved ikke hvad de tonnings farver man kan købe i handlen indeholder.
Men får du lavet dette hos en frisør kan du jo bare spørge
om de har farver der ikke indeholder ammoniak.
Hvorfor du kan bruge denne form for farvning, er at det indeholder flere mættene farvepigmenter, og det ødelægger ikke dit hår. Man skal altid se på hvordan grundlaget man
starter på ( dit hår ) hvordan strukturen er.
Hvis du vælger at få det lysnet, skal den frisør der gør dette være 100% på at vedkommene kan trække farven af ud på længder og spidser.
Med venlig hilsen
Allan Kliim
WonderBox - skønhedsabonnement