Hej Jesper, Gør hårfarve håret tungt? Jeg har fået farvet mit hår to gange siden i sommers (hos en frisør), og nu har jeg så besluttet at lade hårfarven vokse ud. Allerede et par måneder efter sidste hårfarvning blev mit hår helt utrolig fladt og tungt. Jeg tænkte at håret måske bare var blevet for langt og fik klippet “pandehåret” (det er ikke rigtigt pandehår, men det hår der er langs ansigtet) ret kort, da det egentlig var her der generede mig mest. Men det har slet ikke hjulpet. Jeg har tykt hår, og det plejede at være så pænt og “luftigt” efter det blev vasket. Nu hænger det bare tungt ned ned, og det er jeg simpelthen så ked af. Er der noget man kan gøre for at få den fylde tilbage?

Jeg havde også overveje at farve håret brunt for at gøre udvoksningen lidt pænere (min naturlige hårfarve er brun), men hvis hårfarve kun gør mit problem værre, er det nok ikke løsningen.

Håber du kan hjælpe 🙂

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
hej Der !Hårfarvning i sig selv kan ikke gøre dit hår tungere, så der må gemme sig en anden årsag. Hvis du har været farvet mørkere og for en lysere udvoksning vil håret virke tungt......også kaldet farvetungt...Mvh

Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter