Hej Jesper, For cirka en uge siden, var jeg så desperat, at få mit hår afbleget med en hjemmefarvning, i håb om at jeg ville få nogle rigtige flotte lyse striber i mit hår. Men det endte ud i det jeg mest frygtede af alt, nemlig at jeg fik et orangeskær, hvilket jeg jo er virkelig træt af, for så snart jeg træder ud af døren, er jeg jo et klart eksembel på en mislykket afblegning. Er der noget som helst jeg kan gøre, for at få den bedste mulige og mest “naturlige” blonde farve, som jeg så meget brænder for, da jeg har meget blå øjne og er lys nærmest lidt bleg i huden. Jeg kan simpelthen ikke leve med det orange skær, det er frygteligt! – har hørt om noget silver shampoo, er det noget jeg kan bruge, da jeg jo ikke har det orange skær over det hele, men også har min naturlige “leverpostejfarve” ??

Jeg har linket nogle billeder af mit hår, med det orange skær, også et af en pige, som har lige det lyse hår, som jeg brænder for. Håber virkelig at du kan hjælpe mig.

Kærligst hilsen Mette

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Mette !Det er svært at skældne hårfarverne rigtigt på de biller du har sendt. Der er meget forskellig belysning på dem. Det eneste rigtige er at gå til frisøren og få en live konsultation.....og ja, jeg gentager gerne ; Hår laves nu engang bedst hos en dygtig fagmand...Dont do this at home. Pris og kvalitet hænger ofte meget nøje sammen.Mvh

Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter