Hej Jesper. Jeg har i mange år farvet mit hår mørkt brun, enten ved selv at købe en farve eller hod frisøren. En gang imellem fik jeg nogle striber i,, men det endte altid med at jeg farvede det tilbage til det mørke igen. Jeg har desuden brune øjne. For et års tid siden blev jeg mor og så skulle der ske noget med det hår, var træt af at glo på det samme. Jeg fik gradvist lyse striber i hos frisøren og selvom jeg var tæt på mange gange at vende tilbage til det mørke holdte jeg fast og er stort set lys nu men med en udgroning. Halvdelen af folk siger jeg skal gå tilbage til det mørke- den anden halvdel siger det lyse… Jeg har aldrig prøvet at have lys brun eller varm brun – kunne det måske være noget. ?for det er som om jeg ikke helt føler mig hjemme med det lyse hår men gider bare heller ikke vende tilbage til det helt mørke. Hjælp !!???!!::
Hvordan farver man evt fra afbleget hår til varm brun? Som sagt er jeg mor og derudover studerende så pengene er desværre ikke helt til et frisørbesøg. 🙁
mvh josephine

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej der !

I kraft af du er rimelig langhåret og dit hår har været meget farvebehandling igennem. Vil jeg anbefale dig at beholde de lyse striber i en periode. Du kan bære både mørkt lyst og varm brun.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter