Hej.

Jeg er en kvinde på 20 år, der gerne vil farve sit hår, for “første” gang.
Jeg har i løbet af de sidste 6-8 år, farvet mit hår med naturlig henne (100 % naturlig henna plante, uden tilsat noget andet). I løbet af de 6-8 år er det blevet farvet ca. 6 gange, og sidste gang var i feb 2011. Jeg har farvet det med henna, da jeg gerne vil undgå alle de farlige kemikalier, der er i hårfarve. Men jeg er blevet træt af hennafarven, og vil nu gerne prøve en “normal” hårfarve.

Min naturlige hårfarve er mørkebrun (næsten sort) og hennaen har kun givet mig et rødligt skær. Jeg vil nu gerne farve mit hår med en lidt lys brun farve. Men jeg har bare hørt, at det ikke er godt, at farve sit hår med “normal” hårfarve, hvis man før har farvet det med henna. Det skulle give det et grønt skær eller ligefrem grønt hår! Passer dette? Og hvis ja, hvor længe skal jeg vente, før jeg kan farve mit hår med “normal” hårfarve?

Håber du kan hjælpe mig 🙂 – MVH Carina M

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Carina !

Det er korrekt at man ikke kann indfarve, i forvejen indfarvet hår til en lysere tone. Der er brug for specialiseret afrens og indfarvning. Det er også rigtigt at henna kan betyde at du skal være mere åben for det endelige farve resultat. Mit bud er ikke at du ender med grønt skær snare med rødligt skær i den lysere brune.
Søg en frisør der kan hjælpe og guide dig.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter