hej jesper.
for omkring et år siden fik jeg affarvet mit hår, så det blev sådan cremehvid, og det blev lidt ødelagt af det, men det overlevede det dog.
nu er jeg så havnet i den sitaution, at jeg har fået en masse udgroninger rundt omkring. min dugronign er leverpostej, så ha en meget voldsom overgang.
det har resulteret i at farven er blevet gullig og silveshampoo har nu fået en meget dårlig effekt på mit hår, som ikke rigtig hjælper længere.
nu ved jeg virkelig ikke hvad jeg skal stille op med mit hår længere, det kan ikke holde til en affarvning mere, fordi så knækker det af. har fået forslået en tonningsfarve for at gøre min overgang mere mild, så det nærmest “går over i hinanden”, men kan en toningsfarve give et godt resultat oven på et affarvet hår?, eller vil jeg bare stå med et nyt problem at den ikke holder og skal farve i det uendelige?.
og hvis en toningsfarve så kan holde, vil jeg så have nogen som helst chance for at få det lyst igen i fremtiden?.
håber du kan hjælpe mig lidt her, for ved virkelig ikke hvad jeg skal stille op, har jeg virkelig rodet mig ud i den sitaution, at jeg ikke kan gøre andet end vente på det gror ud.
ps: mit hårlænge er lang.

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
hej der !

Det er selvfølgelig lidt problematisk at du beskriver din hår længde som lang. Men mon ikke man kan komme et stykke vej ved at reflektere bunden med lyse striber og evt længderne med en lettere mørkere stribe. Hvis du så samtidig vælger en klippe form med længde omkring lidt over skuldre og løse etager, så tror jeg du er home free ,-)

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter