Hej Jesper.

Min egen hårfarve er mørke brunt. Jeg har før farvet mit hår rødt, og bagefter sort igen, og det er længe siden nu, og det sorte farve er gået lidt ud, og nu har jeg en blanding af mørkebrunt hårfarve med rødelige skjær, og også lidt mørkerødt hårfarve..Så det er en blanding.
Det jeg ønsker nu er at jeg vil have lyse brune reflekser i, og det må gerne være lidt flere farver i, således at den ene refleks er 1-2 tone lysere end mit eget hårfarve og den anden refleks er 1-2 tone lysere end den første refleks..Men det skal være brune farver..

Problemet er at jeg hår prøvet det hos en frisør, og det endte med at jeg det røde frem igen, og det blev ikke til noget..Frisøren brugte blege middel til at afblege mit hår, og på denne måde, forsøgte hun at lysne det op, så det blev lyse brunt..Jeg har ikke fået afrenset håret.Jeg fik det så efterfølgende farvet det mørkt igen.

Så mit spørgsmål er, hvad jeg skal gøre for at få sådan en farve som jeg ønsker?, Skal jeg droppe det, og lade mit hår gro helt ud, eller ??
Mange tak på forhånd.

Hej der !

Det er et meget specifikt farve ønske du har et billede af. Med den farve historik du skitsere, er det ikke muligt at ramme så specifikt. Man kan godt ligge få fine lysere striber, men de vil utvisteligt blive varm rødlige. Det er så muligt at tone noget af varmen væk, men ikke det hele. Mit råd til dig er en mere åben tilgang til dit endelige farve resultat og samtidig ligge en langtids plan som man ikke viger fra undervejs !

Mvh
Jesper Buch