Hej Jesper.
Jeg har et spørgsmpl til dig, som du sikkert har fået tusindvis af gange før, jeg kan bare ikke helt finde ud af at finde svarene herinde.

Jeg er sorthåret (farver selv hår, med rigtigt frisørfarver, blander sort og brun). Jeg har farvet mit hår de sidste 3-4 år. Jeg vil nu gerne have den sorte HELT ud, og “bare” være brunhåret, med lyse striber.
Hvad er mine muligheder? En hjemme-afblegning? En udtræning af den sorte farve? (Har IKKE råd til at få det gjort hos frisøren, men der er frisør lageret, frisørens netbutik og jysk frisørlager der forhandler produkter til at blege og afrense håret.)
Mit hår er ned til midt på ryggen, ikke megatykt, men der er mange hår, siger frisørerne. Mit hår kan godt se lidt slidt ud, når jeg ikke bruger silkedråber og balsam, men frygter, at en behandling vil ødelæge mit hår fuldstændig. Hvad er din anbefaling til mig? Håber dit svar kommer som mail til min mailadresse.

VH Maria Ørvad Skov

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Maria !

Man kan godt lave en mild afrens og få en MØRK brunlig farve, i stedet for den sorte. Men tanken om lyse striber i den længde hår du har og med de karakteristika du giver er ikke muligt. Jeg kan på ingen måde anbefale dig selv at gå i gang med et sådn projekt.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter