Hejsa!
Jeg er en ung pige på atten år, der gennem de sidste 5-6 år har farvet mit eget hår i en mørkebrun farve. Denne farvning har medført, at mit hår er blev helt sort og utrolig kedeligt. Dette er primært årsagen til, at jeg spørger dig om hjælp: – Hvordan kan jeg nemlig få en lysere, mere naturlig hårfarve?
Jeg har engang læst, at håret bliver afbleget en smule, hvis man vasker det i citronsaft; men efter jeg selv ekspermenterede med dette, måtte jeg erfarere, at mit hår blev helt tørt og kruset af saften. Derfor søgte jeg professionel hjælp os frisøren, der forklarede mig, at der skulle en masse lyse striber til, hvilket kunne blive lavet, når mine udgroninger var 10-15 cm lange. Det synes jeg ikke rigtig, at jeg kunne overskue, og da frisøren påpegede, at der ikke var andre udveje, fordi jeg havde farvet håret selv i så mange år, måtte jeg jo give op.
Men kan det virkelig være rigtigt, at der ikke er andre udveje, for at få et lysere, mere naturligt hår (dvs. brunt frem for sort hår)?
Jeg har vedlagt nogle billeder, hvor jeg demonstrerer forskellen på det farvede, lange hår, og de forholdsvis lyse (lysebrune)bundhår.
Jeg håber virkelig der er hjælp at hente!!!
Hilsen Maria

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Maria !

Jeg vil støtte op om den rådgivning du har fået fra din frisør.
Hjemmefarvning har desværre ofte sin pris.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter