Hej.

Jeg så lige et tidligere indlæg, hvor du havde svaret på noget om Hennafarve.. du skrev at man helst ikke måtte blande kemisk hårfarve og henna..

Jeg farver normalt mit hår med en rød tonerhårfarve fra Loreal serien.. farver det ca. hver 3-4 måned og har jeg gjort de sidste 5 år. Jeg ville gerne prøve Henna, da jeg har hørt det skader håret mindre og holder farven længere..

Men skal ALT mit hår så gro helt ud igen eller hvor længe skal der gå, før jeg må farve det med Henna, for ikke at blande det kemiske med henna..?

Derudover vil jeg hører om der er noget farligt, skadeligt eller risikofyldt ved det?

Sidst men ikke mindst vil jeg hører, hvilken type Henna farve du vil tro jeg skal bruge for at opnå en rød farve, der minder om Anne Lindfjeld..? Hende fra tv, den rødhåret med tattooveringer.. Tjek evt. google..

MVH.
Mille

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Mille !

Nej, jeg tror jeg er blevet misforstået...lidt.
Der hvor jeg refererer til kemi og henna er i et spørgsmål, hvor spørgeren vil være blond. Altså afbleges...... Ved indfarvning er der ikke nogen problemer i forhold til det du vil...... Der findes et hav af henna/planteprodukter på markedet og jeg vil til en hver tid anbefale dig et besøg hos en frisør der arbejder med det.....

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter