hejsa,

Jeg har endt med at farvet mit hår 3 gange på bare en dag… og det er blevet bare en mørkebrun, med lidt mørke rødlige nuance, men meste mørke brun er den, sådan en kold mørkebrun. historien er lang og hvorfor, men alle 3 gange med næsten samme slags nuance, fra lysbrun, til mørkebrun, dvs. ikke kæmpe forskel, men bare mørkere og mørkere… men farvet er nu blevet alt for kold til mig.. og nu bare 3 dage efter har jeg bestilt tid til frisøren, til enten at få renset farven ud, eller få lavet nogle få honningfarve reflexer i, eller lyse brunne, der skal bare lidt farver i så den ikke er så kold til mig. Mit spørgsmål er: jeg har udsat mit hår for noget barsk… men alligevel bare farvet og ikke afbleget eller noget drastistk farver…. men er dog lidt bekymret, kan hår holder til så meget farvet?og har du et godt råd for mig de næste par uge, med hårkure, og vitaminer så mit hår bevares. skal siges at mit hovedbund gøre lidt ondt, svige lidt, men ikke hele tiden, håber på du kan svare hurtigt.

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Der !

Hvis din hovedbund gør ondt og svier, skal du IKKE farve dit hår igen foreløbig. Dette kan godt være en allergisk reaktion på de stoffer der har været i de farver du har brugt..
Og lad dette nu være en advarsel til andre.....hårfarvning hører til hos den proffesionelle ( frisøren ) og IKKE hjemme......

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter